Welkom op de livestream-pagina van Wereldlichtjesdag in ’t Kerkhuys te Spanbroek.

Zondag 11 december 2022 om 18:30

Wereldlichtjesdag in Spanbroek live vanuit ’t Kerkhuys

   LICHT

Ieder jaar op de 2e zondag van december steken we wereldwijd lichtjes aan voor onze overleden kinderen en worden hun namen gezongen. Op deze manier blijven we hen herinneren en met hen VERBONDEN. Ook dit jaar is Wereldlichtjesdag weer in ‘t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37, in Spanbroek . Vanaf 18.15 uur bent u welkom. We beginnen om 18. 30 uur. De avond wordt muzikaal ondersteund door Marlène Heddes, Bianca Rood & Wil Does.

   WELKOM

De avond is toegankelijk voor iedereen die het verlies van een kind in zijn of haar hart meedraagt. Zo DELEN we samen het gemis. Iedereen die troost zoekt of troost wil bieden is van harte welkom.

   TROOSTVOGEL

De avond staat in het teken van de kraanvogel. Een kraan vogel kan volgens een eeuwenoude legende wel 1000 jaar oud worden. Hieruit is een traditie ontstaan om met meerdere mensen SAMEN 1000 papieren kraan vogels te vouwen. De afgelopen tijd zijn kinderen en hun ouders op diverse scholen al gestart met vogels vouwen. Het is een mooie gedachte dat er vooraf aandacht wordt gegeven aan deze waardevolle jaarlijkse bijeenkomst. Op 11 december zullen 1000 van deze vogels symbool staan voor troost om het verlies van onze kinderen. Zo wordt de kraanvogel een troostvogel.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door: