Uitvaart diensten

Beeld, Geluid, Camerawerk, Livestream Diensten, Tenten en meer....

Livestreams

Amsterdam View beschikt over een compleet systeem waarmee een Livestream Diensten betaalbaar geregeld kan worden ook met meerdere camera’s. Wij streven naar televisie kwaliteit op het internet met kraakhelder geluid en strak beeld.

Geluid

Bij een uitvaart is het cruciaal dat elke toespraak en muziekstuk duidelijk en zonder onderbrekingen wordt gehoord. Het plaatsen van een professioneel geluidssysteem zorgt ervoor dat de woorden en muziek die tijdens de ceremonie worden gedeeld, met de grootste helderheid en kwaliteit worden overgebracht.

Beeldschermen

Bij een uitvaartceremonie zijn beeldschermen een prachtige manier om foto’s en herinneringen te delen. Onze grote TV’s zijn perfect voor het tonen van diavoorstellingen, video’s of live camerabeeld van sprekers. Wij zorgen voor de volledige installatie en bediening.

Ontzorgen techniek

Onze specialiteiten zijn livestreams, opnames met beeld en geluidsapparatuur. Maar we kunnen meer bieden zoals tenten, podium, tafels stoelen(tribune) en meer. Gooi jouw wensen op tafel en we geven je een advies.

Upgrade jouw uitvaart locatie

Perfect Beeld voor Foto's en Geluid voor Toespraken en Muziekstukken

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat beeld en geluid tijdens de uitvaart perfect is, zodat alle aanwezigen de ceremonie volledig kunnen beleven. Neem contact met ons op om jouw locatie te bespreken met invulling van high-end apparatuur om de uitvaart technisch vlot te laten verlopen.

Last Minute boekingen

neem direct contact op om het vast te leggen

Handelsregister Noordwest-Holland nr. 37137752.   I   BTW nummer 2136.34.545.B.01   I   IBAN: NL66RABO0350763186